Visst är det en mäktig känsla att få jobba med det roligaste man vet? Att se glädjen hos sin kund när man levererar mervärde som man själv har varit delaktig i att ha tagit fram. Att få jobba och umgås med lika inspirerande och duktiga kollegor, som tillsammans hjälper varandra att utvecklas. Det är det här som är Advise Solutions!

Varje fredag äter vi frukost tillsammans på Brogyllen

Varje fredag äter vi frukost tillsammans på Brogyllen

Hos oss blir din röst hörd och du har stora möjligheter att utforma vårt företag

Vi är ett litet, men framgångsrikt IT-konsultbolag. Vårt företag är våra anställda, och vi söker nu nya seniora och juniora medarbetare som också tycker om systemutveckling och har viljan att söka ny kunskap och dela den med andra. Vi som jobbar på Advise Solutions har mångårig erfarenhet inom systemutveckling, främst med Microsoft .NET Platform. Vi har flertalet konsulter certifierade på CMS-verktygen EPiServer och Sitecore, andra sysslar med utveckling av verksamhetssystem. Vissa håller utbildningar inom systemutveckling och andra bygger mobilappar.

Du som söker skall trivas med konsultrollen som oftast betyder kortare, eller längre, uppdrag ute hos våra kunder. Det är en förutsättning att du tycker om att samarbeta med våra uppdragsgivare.

Vårt företag satsar mycket på att våra medarbetare skall få den kompetensutveckling som de känner att de behöver. Hos oss blir din röst hörd och du har stora möjligheter att forma vårt företag.

Välkommen att skicka oss ett personligt brev med ditt CV så hör vi av oss till dig snarast!

Använd gärna vår mailadress: info@advisesolutions.se