2014-01-04_Goteborg-6.jpg
AdviseSpringBreak-13042012-22.jpg
Jakob_emil_2000.jpg
Väjern.jpg
worldtradecenter_1200.jpg
2014-01-04_Goteborg-6.jpg

Vårt uppdrag är enkelt


Sveriges bästa IT-konsulter och nöjdaste kunder

SCROLL DOWN

Vårt uppdrag är enkelt


Sveriges bästa IT-konsulter och nöjdaste kunder

ETT GEMENSAMT MÅL

Advise skapades med en vision om att sätta medarbetaren i centrum. Vi tror att medarbetare som utmanas, lyssnas på och premieras blir bra konsulter för våra uppdragsgivare. 

IT-KONSULTER

Våra konsulter är inte bara kompetensmässigt i toppskiktet av sitt skrå, utan alla våra medarbetare är sociala, konsultmässiga och prestiegelösa. Detta gör att de lätt smälter in i våra kunders organisation.  Vi jobbar aktivt för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

HELHETSLEVERANTÖR

Vi kan hjälpa ditt projekt till en god start genom att samla in krav från organisationen, ta fram wireframes, bygga prototyper, projektleda och ta fram lösningsarkitektur. Vi jobbar också med att utveckla samt underhålla lösningen när den är klar. Vi har en stolthet i att utveckla system som är lätta att underhålla och vidareutveckla.

MENTORSKAP

Vill ni göra rätt från början? Vi kan stödja en hel projektgrupp och lyfta dess kompetens genom mentorskap eller som lösningsarkitekt under hela, eller delar av, ett projekt.

"Jag gillar att sätta mig in i mina kunders problemställning och alltid leverera det lilla extra." 

Jonas är en hängiven "full stack" webbutvecklare. Han är certifierad utvecklare på plattformarna EPiServer och Sitecore. Läs mer om Jonas här.
 

AdviseSpringBreak-13042012-22.jpg

Våra värderingar


Vi kan med fog säga att vi är annorlunda från de flesta andra företag, både i och utanför vår bransch. Och det till det bättre

Våra värderingar


Vi kan med fog säga att vi är annorlunda från de flesta andra företag, både i och utanför vår bransch. Och det till det bättre

I vårt företag arbetar vi efter ett fåtal, men viktiga, ledord. Dessa genomsyrar vår verksamhet och är mycket viktiga för oss. 

Vi känner stor ödmjukhet inför våra kunders arbete, och det betyder att vi varje dag gör vårt bästa för att vara den mest kompetenta och omtänksamma samarbetspartnern de haft.

Vi tror på transparens inom företaget. Våra processer är enkla, våra beslutsvägar är korta och våra sinnen är öppna för bra och konstruktiva idéer.

Vi är bra på det vi gör och vi gillar det vi gör. Det är det bästa sättet att garantera en hög kvalitet inom vår bransch. Våra konsulter  gillar att hålla sig à jour, med de senaste trenderna och teknikerna inom vår branch. Det gör vi inte bara för att kunna erbjuda våra kunder den bästa kompetensen, utan också för att vi tycker det är så roligt och tillfredsställande för oss som konsulter.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling. Det gör vi genom att åka på konferenser tillsammans, samt ha interna dragningar om nya trender och ramverk som kan vara till nytta för alla inom företaget.

När Jakob får beskriva sig med tre ord blir det: "öppen, trevlig och AFOL."

Läs mer om Jakob här.

Jakob_emil_2000.jpg

Våra case


Alla våra konsulter har mångårig erfarenhet av systemutveckling. Här visar vi några av de uppdrag som vi har varit del av.

Våra case


Alla våra konsulter har mångårig erfarenhet av systemutveckling. Här visar vi några av de uppdrag som vi har varit del av.

utveckling och förvaltning av VGR IT-stöd för vårdvalsreformen

Advise Solutions hjälper genom Dfind Västra Götalandsregionen att utveckla och förvalta VGPV som är Västra Götalandregionens IT-stöd för vårdvalsreformen . VGPV består av ett flertal system som ansvarar för datainsamling, vårdval, ersättning och statistikhantering.  Utvecklingen har pågått sedan 2009 och projektet drivs enligt SCRUM tillsammans med XP där parprogrammering och testdriven utveckling praktiseras. Systemen är baserat på senaste versionen av Microsoft .NET och har en modern arkitektur utformad enligt Domain-driven design (DDD).  Klienterna och de grafiska gränssnitten är baserade på HTML och drivs genom Javascript/AngularJS och är förutom att vara de centralt administrativa delarna av systemen även de klient som används ute på regionens över 300 privata och offentliga vårdcentraler och rehab-kliniker.

Tekniker: Microsoft .NET, WepApi, Html 5, Javascript, AngularJs och nHibernate

"Jag tycker väldigt mycket om att jobba med webben, men framför allt gillar jag att variera mina arbetsuppgifter.
Det häftigaste jag vet är att visa upp något man gjort och det gör kunden glad."

Läs mer om Emil här.

SOCIALT INTRANÄT FÖR LEDANDE ENERGIKONCERN

I dag är ett intranät ett mycket viktigt verktyg och kommunikationscentral för ett företag eller organisation. År 2013 är det också vanligt att man vill bygga in kommunikation mellan medarbetarna, genom olika sociala funktioner.

Tillsammans med knowit i Göteborg har vi snart byggt ett uppskattat och modernt intranät baserad på SharePoint 2013 samt EPiServer 7, för en av de största energiproducenterna i norden.

Intranätet använder SharePoints starka dokumenthantering, metadatahantering samt sociala API:er. Från EPiServer utnyttjas det lättarbetade redaktörsgränssnittet för att enkelt kunna skapa nyheter och informationssidor. Tillsammans blir det för medarbetaren ett gränslöst system där de inte ser någon skillnad med om de jobbar med dokument i SharePoint, eller läser innehållsstyrda nyheter i EPiServer.

Tekniker: EPiServer, SharePoint 2013, nHibernate, jQuery, css, html

 
"Utmaningen i att överträffa kundens förväntningar gör jobbet både omväxlande och roligt."

Läs mer om Jonas här.

Förvaltning och vidarutveckling av webbplatform en av Sverige största byggbolag

Att bygga system som kan användas i olika användningsområden är bra för systemets totala kostnad över tiden.

I detta fallet togs det fram ett ramverk baserat på EPiServer för att hantera ett flertal publika siter på samma kodbas. Systemet integrerade mot bland annat mot fastighetsdata system. Projektet medförde hög återanvändbarhet av kod och ett effektivt arbetssätt för företagets redaktörer.

Tekniker: EPiServer, nHibernate, jQuery, css, html

Andreas är en senior konsult som är främst specialiserad på utveckling med ASP.NET

Läs mer om Andreas här. 

Väjern.jpg

Partnerskap


Vi har partnerskap med några av de största företagen inom vår branch

Partnerskap


Vi har partnerskap med några av de största företagen inom vår branch

Vi är mycket stolta över våra partnerskap med tre av de största och mest framträdande företagen inom vår branch.

MICROSOFT

Vi är silver partner med Microsoft. Microsofts teknologier är kärnan av vår kompetens. Vi deltar ofta på Microsofts konferenser för att hålla oss uppdaterade om deras senaste tekniker och för att nätverka.

EPISERVER

För de konsulter hos oss som jobbar med webbutveckling är vårt partnerskap med EPiServer en viktig del. I dagsläget har vi två certifierade seniora EPiServerutvecklare som jobbar med ett flertal olika kunder.

SITECORE

Ett av världens största företag inom CMS (Content Management System) är danska Sitecore. Vi har två certifierade Sitecorekonsulter som kan ta uppdrag där Sitecore är en viktig komponent i systemet. 

 
 
Stefan beskriver sig som ambitiös, ödmjuk och säkerhetsnörd.

Just nu sitter Stefan och utvecklar en plattform för att köra skräddarsydd produktinformation i mobilappar. 

Läs mer om Stefan här.

worldtradecenter_1200.jpg

Kontakta oss


Vi finns strategiskt placerade vid en av Göteborgs största och viktigaste knutpunkter: Korsvägen.

Kontakta oss


Vi finns strategiskt placerade vid en av Göteborgs största och viktigaste knutpunkter: Korsvägen.

 

Vi finns strategiskt placerade vid Korsvägen i centrala Göteborg. Kommer du med bilen med dig parkerar du lättast i Focushuset. Åker du spårvagn: kliver du av vid Korsvägen och promenera i riktning mot Incontro.

Gå in genom porten (Mässans gata 18) och ta hissen till femte våningen. Välkommen!

E-post: info@advisesolutions.se

Telefon: 031-20 65 00

Advise Solutions i Göteborg AB
Mässans gata 18
412 51 Göteborg