Hej Stefan, du är ju nyanställd hos oss på Advise Solutions. Vem är du?

Namn? Stefan Matsson

Kan du beskriva dig själv med tre ord? Ambitiös – Klart att man ska lära sig så mycket det bara går och komma så långt som möjligt i livet ;) Ödmjuk – Ett av det bästa sätten att uppnå ovanstående är att vara ödmjuk till andras tankar och idéer. Det är så vi utvecklas både som människor och utvecklare. Säkerhetsnörd - CSRF, XSS, MITM mitigation? Oh yeah baby! ;)

Varför började du på Advise och beskriv vad du känner för företaget? Jag började känna mig färdig med det jobb jag hade och kom i kontakt med Jonas Wikström via gemensamma vänner. Hängde med på en frukost med gänget och kände direkt att det här är ett kul gäng med väldigt kompetenta människor i. Klart man vill jobba där!

Vad är det roliga med att vara konsult? Att jobba med olika människor, organisationer och tekniker. Man lär sig väldigt mycket på att träffa folk som löser samma problem på ett annorlunda sätt än vad man tidigare tänkt på.

Vad arbetar du med just nu? Just nu sitter jag och utvecklar en plattform för att kör skräddarsydd produktinformation i mobilappar. Lösningen består av en rad olika system och en rad olika tekniker så det är mycket att hålla koll på men självklart även väldigt roligt!

Vad gör du på din fritid? Eftersom vi snart ska få vårt första barn är det mycket barnrelaterade saker just nu. Annars är jag en stor fan av att spela TV-spel, kolla fotboll och att brygga mjöd