Det går bra för Advise! Våra kunder gillar oss och det vi gör vilket är väldigt roligt. Det stärker oss i tron att vår filosofi ligger rätt i tiden. Vi behöver nu växa med ännu en gränssnittsutvecklare för att stärka vårt erbjudande ytterligare. Du kommer arbeta hos någon av våra kunder med att utveckla webbplatser eller webbapplikationer där gränssnittet är en kritisk komponent. Vi tror att du jobbat i branchen i några år och att du känner dig bekväm i din roll som mentor till mindre erfarna utvecklare. Vi tror också att du är en social person som brinner för att diskutera och dela med dig av dina erfarenheter till dina kollegor och projektmedlemmar. Kanske jobbar du som konsult redan idag och gillar allt som det innebär. Vi tror att du har mycket god erfarenhet av följande teknologier och mönster: - HTML5 - CSS3 - Responsive design - Javascript mönster & best practices - jQuery - Knockout - MVVM

Har du erfarenhet av någon eller några av följande teknologier eller mönster är det meriterande: - User Experience - Single Page Applications - Node.js - WPF - SilverLight - XAML - Någon CMS plattform (företrädelsevis EPiServer, SharePoint eller SiteCore)

Vi finns också på Facebook, Twitter och LinkedIn. Gå gärna in och kika på vad vi gör där också.

Vill du utvecklas tillsammans med några av branchens skarpaste konsulter och samtidigt jobba med modern teknik vill vi absolut lära känna dig.

Vi kommer intervjua kandidater löpande så tveka inte att skicka in din CV/konsultprofil till jobb@advisesolutions.se. Kanske är just du vår nästa medarbetare!