Filip Ekberg, systemutvecklare hos våra vänner på Star Republic har skrivit boken C# Smorgasbord. En bok som täcker en varieté av tekniker, patterns och best practices. Vi på Advise är speciellt stolta  över att Filip har valt att använda sig av vårt mockningsramverk Simple.Mocking för att beskriva teststrategier. Eftersom vi gillar testdriven utveckling, Simple.Mocking och såklart boken så mycket kommer vi lotta ut 10 böcker till någon av er. För att vara med i utlottningen behöver du bara göra två saker:

  1. Gilla vår sida på Facebook.
  2. Gilla detta inlägg.

Vi kommer dra dom lyckliga vinnarna den 31/10 och vinnarna kommer presenteras här några dagar senare. Och du, om du redan gillar eller följer oss är du givetvis automatiskt med i utlottningen.

Vi kommer med lite (o)jämna mellanrum lotta ut produkter som vi tycker är bra. Så om du inte vinner den här gången kan det vara din tur nästa gång. Lycka till!

Vi är på inget sätt affilierade eller sponsrade av Filip, Star Republic eller Facebook. Utlottningen är inte öppen för våra anställda eller dess anhöriga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och utlottningen är bara öppen för boende i Sverige som fyllt 18 år