Under helgen 3-5 November drog hela företaget till Amsterdam för vår höstkonferens 2016. Det blev tulpaner, träskor, docker, Rembrandt, Autofixture, Heineken, tus.io och en hel del god mat.

Fredagen var mest mindre konferenspass och sightseeing runt på stan. Vi avslutade dagen med en härlig middag i ett mysigt litet hak placerat på en bakgård i en av de mer skumma delarna av staden.

Hela lördagen spenderades i konferenslokalen med intressanta dragningar av Emil som gjorde en presentation om AutoFixture. Ett ramverk som hjälper en att skriva tester lite lättare. Efter Emil följde Jonas W som hade grundlig genomgång av docker, en plattform för att packetera mjukvara i containrar. Konferensdagen avslutades med att Stefan hade en dragning om hans implementation av tus.io protokollet.

Comment